Jernløse Badminton Klub er en mindre klub, som ligger ca. 10 km fra Holbæk. Vi lægger meget vægt på at have det sjovt, mens vi træner og have et utrolig godt kammeratskab uden for banerne.

Klubben har ungdomsspillere fra U9-U17.

Vi har desuden seniorspillere, som har et samarbejde med seniorerne fra Tuse Næs. Herved opnår vi store tilslutning til hver træning. Sammenslutningen har 2 hold i Badminton Sjælland, et i serie 1 og et i serie 2. Desuden har vi minimum 3 hold i DGIs holdturnering.

Er du blot til hygge og motion, så er der også plads til dig. Motionister er mere end velkommen til at leje en bane og komme og spille.

Vi er priviligeret af at have en frivillig og meget engageret bestyrelse, som sørger for at klubben hænger sammen. Skulle der alligevel være en frivillig mere, som har lyst og mod på at være med når det kniber, og have medindflydelse på tingene, som sker i klubben, skal du være mere end velkommen til at kontakte os.

Klubben er så heldige at modtage støtte fra Banko og Støtten til vore ungdomsspillere, hvilket vi sætter stor pris på. Uden denne støtte ville klubben ikke være det samme, og med de midler vi får fra dette samarbejde er vi i stand til at tilbyde unikke oplevelser til vores medlemmer.

Herunder kan du finde klubbens kontingenter for hvad det koster at være medlem, samt priser på leje af bane, bolde, instruktør m.m.

Herunder kan du læse nærmere omkring bestyrelsen i Jernløse Badmintonklub. Hvem er formand, næstformand og de andre medlemmer, samt hvad det er de går og foretager sig.

Herunder kan du se klubbens fantastiske sponsorer, samt hvordan du bliver sponsor, hvis dette skulle være tilfældet.