BESTYRELSESMØDE

Om bestyrelsen i Jernløse badmintonklub.

I Jernløse badmintonklub, har vi mixed en bestyrelse sammen, som består af en formand, næstformand, fire bestyrelsesmedlemmer og to suppleanter.
Disse mennesker har frivilligt meldt sig, og påtaget sig det ansvar, at hjælpe Jernløse badmintonklub bedst muligt.
De har til ansvar, at løse eventuelle problemer og konflikter, samt at forebygge dem i klubben. Mest af alt sørger de også for at der bliver lavet forskellige arrangementer i klubben i samarbejde med klubbens trænerteam. Og sidst men ikke mindst er det deres vigtigste opgave, at Jernløse badmintonklub kan bestå.

Derudover har bestyrelsen også været igennem et stort klubudviklingsprojekt i sommeren 2013, der har været baseret på utallige af endeløse møder, som har lært og udviklet bestyrelsen, og de enkelte medlemmer, og derved også givet dem ekstra visdom i, hvordan vi på den bedste måde kan få udviklet og gjort Jernløse badmintonklub til et endnu bedre sted at være!

Herunder kan du se listen over de forskellige medlemmer i bestyrelsen. Du kan finde kontaktoplysningerne på hver enkelte medlem, samt en kort beskrivelse om dem selv.

Referater af bestyrelsesmøder.

Referat bestyrelsesmøde august 2014