IMG_3500

Træner: Bjarne Næslev.
E-mail: bnaeslev@hotmail.com

Beskrivelse: Jeg hedder Bjarne Næslev, og jeg har været ungdomstræner i cirka 20 år. Jeg har fået bygget min træneruddannelse gennem DGI. I klubben træner jeg grupperne U9/U11, U13/U15 og U17/U19. Udover det, er jeg også bestyrelsesformand for klubben, og har selv været badminton spiller i godt og vel 45 år, og har en del erfaring omkring stævner og turneringer, da jeg selv har deltaget i utallige.

unknown-person

Træner: Morten Næslev.

Beskrivelse: Jeg hedder Morten Næslev, og jeg er træner for U17/U19.

IMG_3493

Træner: Caroline Vestergaard

Beskrivelse: Hej med dig! Jeg hedder Caroline Vestergaard, og jeg er træner for U17 og U19 om fredagen i Jernløse hallen.  Jeg er 16 år gammel og går i 10. klasse. På Holbæk kostskole. Jeg har været træner i næsten 4 år, har taget hjælpertræner kursus og K1, og spiller selv badminton et par gange om ugen. Badminton fylder meget i mit liv, og jeg har spillet det fra da jeg var helt lille. Igennem mit liv som badmintonspiller, har jeg udviklet mig på mange forskellige måder. Jeg har bl.a. været til utallige vis af stævner og turneringer, samt deltaget i diverse DGI overnatninger og arrangementer.
For to år siden valgte jeg at gå skridtet videre med mit badminton, og derved blive ungdomstræner for U9/U11. Efter to år med masser af sjov, ballade og hård træning med de små børn, har jeg haft fået den ære at tage skridtet videre, og derved træne for de ældre som er på min egen alder.

IMG_3503

Træner: Linnea Laursen

Beskrivelse: Jeg hedder Linnea Laursen og jeg er træner for U13-U19 hver torsdag. Jeg har været træner i omkring tre år og har i den periode været igennem HT1, HT2 og KT1 kurser. Jeg har derudover også været træner for Boblerne inden for DGI.

Jeg spiller selv rigtig meget badminton og sporten fylder utrolig meget i mit liv. Jeg spiller både for ungdom og senior. Som ungdomsspiller er jeg nu placeret i U19M og seniorholdkampe spiller jeg på førsteholdet i serie 1 for Jernløse/Tuse næs. Jeg spillede i ca. tre år fra 9-11 år og begyndte igen som 14-årig og spiller stadig den dag i dag som 18-årig.
Det fedeste ved Badminton er, når man kan mærke fremskridtet og det er lige præcis dét der holder én i gang. Det er også fantastisk at spille i Jernløse badmintonklub på grund af sammen holdet og stemningen i klubben.

Jeg spiller badminton for at kunne forbedre mit spil og for at give min viden videre til de spillere jeg træner om torsdagen.

IMG_3512

Træner: Lea Frederiksen

Beskrivelse: Jeg hedder Lea Frederiksen, og har inden for de sidste to år været igennem en masse trænerkurser. Jeg har bl.a. være igennem Ht1 ht2 kt1 og er i gang med dette års DDU, som har til formål at udvikle en, både som spiller men også træner. Når det er sagt, så har jeg fået tilbud om at være træner for U9/U11 gruppen om fredagen, og er derfor på mit første år som træner.
Jeg startede til badminton som u15-spiller i Jernløse badmintonklub, hvor jeg blev mødt af en rigtig fed stemning klubben, som har holdt sig ved lige. Som spiller har jeg udviklet mig rigtig meget spillemæssigt, men også socialt. Jeg har opnået nogle resultater, som jeg er rigtig stolt af. Bl.a. blev jeg som u15 c-spiller landsmester i mix double, i foråret 2013 blev jeg sjællandsmester i damedouble i u19 A-rækken og i november blev jeg M-spiller i u19. Jeg elsker at spille badminton og glæder mig, hver gang til selv at skulle til træning, eller til at skulle træne nogle friske unge rødder.

 

IMG_3494

Træner: Lau Viskum Nielsen

Beskrivelse: Jeg hedder Lau Viskum Nielsen, og jeg er træner for U9/U11. Jeg har været træner i et år, og har allerede fået en del erfaring inden for området. Det første stykke tid var virkelig en udfordring, men efterhånden som jeg blev bekendt med diverse opgaver, og hvordan jeg skulle håndtere tingene, er det blevet meget nemmere som træner. Selv har jeg udviklet mig meget som spiller, og fortryder ikke at jeg er blevet træner.

IMG_3517

Navn: Jeppe Laursen

Beskrivelse: Hej! Jeg hedder Jeppe Laursen og er studerende på Slotshaven gymnasium.Derudover har jeg taget hjælpetrænerkursus 1 og hjælpetrænerkursus 2. Jeg er i gang med mit 2. år som træner. Jeg er træner for U9/U11 gruppen som spiller om mandagen og fredagen. Jeg er kun træner om fredagen. Det at være træner givet et helt nyt perspektiv og mange udfordringer. Jeg elsker selv at spille badminton, og spiller selv et par gange om ugen. Derudover har jeg erfaret, at gennem de mange stævner og turneringer jeg har spillet, er der meget ventetid og man skal være beredt på at bruge det meste af sin dag, da det er mange badmintonkampe der skal afvikles.

IMG_3508

Træner: Gitte Rasmussen

Beskrivelse: Jeg hedder Gitte Rasmussen, og jeg er træner for U9/U11. Jeg har taget HT1 kursusset, og er i gang med mit første år som træner her i klubben. Udover det, kom jeg ind i bestyrelsen i sommeren 2013 som suppleant. Jeg er studerende på Stenhus Gymnasium og går i 2.g, og har selv spillet badminton i 4 år.
Jeg synes selv, at badminton er en utrolig fed sport, hvor jeg kan komme væk fra hverdagsproblemerne, og få ro i mit sind.